Euro Bus | Euro Bus

Online Booking


Recent Posts

 • Per EURO BUS-in

  Udhëtime me autobusë, aeroplane, pushime verore, rent-a-bus, transport, ekskursione – këto janë shërbime në menynë tonë, me një përvojë shumëvjeçare dhe me një profesionalizëm të vërtetë. Jemi të shperndarë në më shumë vende me zyrat tona, poashtu të pranishëm edhe tek partneret tanë, pa të cilët, do të ishte shumë vështirë të funksionojmë. Na kërkoni, […]

  By admin | Dezember 30, 2015

  Read More

 • Per EURO BUS-in

  Në kohën e jetës dinamike bota është shumë e vogël. Njerëzit komunikojnë dhe udhetojnë në cdo cep të rrozullit toksorë. Shpejtësia, fleksibiliteti, siguria dhe komfori janë kushtet primare për një zhvillim të mirë. Stafi i ri, me shumë energji dhe gadishmëri i Eurobusit, i përmban këto atribute, dhe i gatshëm që klientëve të tij, tja […]

  By admin | Dezember 30, 2015

  Read More